Mainos alkaa

Mainos loppuu

Kalastusluvat Likolampi, Mikkeli

Paikallisten kalastuslupamyyjien yhteystiedot vesialueelle Likolampi paikkakunnalla Mikkeli.

Myyjä
| Osakaskunta
| Valtion alue

Virastotalon asiointipiste

Maaherrankatu 9-11, Mikkeli

015 194 2100 pvm/mpm

Kotisivut

Kalastuslupamyyjät muille vesialueille paikkakunnalla Mikkeli: Hanhilampi, Kalevanlammet, Laihalampi, Mikkelin Valkea, Pankalampi, Saimaa, Särkilampi, 

Mainos alkaa

Mainos loppuu

Tietoa kalastusluvista Mikkeli

Kalastettaessa useammalla kuin yhdellä vavalla ja vieheellä tai pyydyksillä tarvitaan paikallinen kalastuslupa Mikkeli. Myöskin virtaavilla vesialueilla ja koskialueilla tarvitaan pääsääntöisesti vesialueen omistajan kalastuslupa. Sivustollamme on listattu paikallisten kalastuslupien myyjien yhteystietoja. Valtion omistamille vesialueille löydätte kalastusluvat täällä  eräluvat.fi.

Kalastuslupamyyjän osoitetta klikkaamalla näette myyjän sijainnin kartalla. Puhelinnumeroa klikkaamalla voitte soittaa myyjälle saadaksenne tarkempia tietoja kalastusalueesta ja kalastuslupien saatavuudesta. Yhteystiedoista löytyy myös linkki myyjän kotisivuille tai facebook-sivuille josta löydätte esimerkiksi aukioloajat.

Mikäli kalastuslupamyyjän tiedot ovat muuttuneet, uudet tiedot voitte ilmoittaa kalastuslupamyyjän tietojen alta löytyvästä linkistä ilmoituslomakkeeseen.

Uudesta kalastuslupamyyjästä voitte ilmoittaa  tästä.
Jaa linkki:

Mainos alkaa

Mainos loppuu