Mainos alkaa

Mainos loppuu

Kalastusluvat Iijoen keskiosa, Pudasjärvi

Paikallisten kalastuslupamyyjien yhteystiedot vesialueelle Iijoen keskiosa paikkakunnalla Pudasjärvi.

Myyjä
| Osakaskunta
| Valtion alue

Valtion alue

Eräluvat.fi

020 69 2424 pvm/mpm

Alueen Iijoen keskiosa lupa tästä

Kalastuslupamyyjät muille vesialueille paikkakunnalla Pudasjärvi: Iijoki, Keskijärvi, Kivarinjärvi, Korvua-Näljänkäjoki, Latvajärvi, Livojoki, Pudasjärvi, Tuulijärvi, 

Mainos alkaa

Mainos loppuu

Tietoa kalastusluvista Pudasjärvi

Kalastettaessa useammalla kuin yhdellä vavalla ja vieheellä tai pyydyksillä tarvitaan paikallinen kalastuslupa Pudasjärvi. Myöskin virtaavilla vesialueilla ja koskialueilla tarvitaan pääsääntöisesti vesialueen omistajan kalastuslupa. Sivustollamme on listattu paikallisten kalastuslupien myyjien yhteystietoja. Valtion omistamille vesialueille löydätte kalastusluvat täällä  eräluvat.fi.

Kalastuslupamyyjän osoitetta klikkaamalla näette myyjän sijainnin kartalla. Puhelinnumeroa klikkaamalla voitte soittaa myyjälle saadaksenne tarkempia tietoja kalastusalueesta ja kalastuslupien saatavuudesta. Yhteystiedoista löytyy myös linkki myyjän kotisivuille tai facebook-sivuille josta löydätte esimerkiksi aukioloajat.

Mikäli kalastuslupamyyjän tiedot ovat muuttuneet, uudet tiedot voitte ilmoittaa kalastuslupamyyjän tietojen alta löytyvästä linkistä ilmoituslomakkeeseen.

Uudesta kalastuslupamyyjästä voitte ilmoittaa  tästä.
Jaa linkki:

Mainos alkaa

Mainos loppuu