Mainos alkaa

Mainos loppuu

Kalastusluvat Vikaköngäs, Rovaniemi

Paikallisten kalastuslupamyyjien yhteystiedot vesialueelle Vikaköngäs paikkakunnalla Rovaniemi.

Myyjä
| Osakaskunta
| Valtion alue

Pilke-talo

Ounasjoentie 6, Rovaniemi

0206 39 7820 pvm/mpm

Kotisivut

Valtion alue

Eräluvat.fi

020 69 2424 pvm/mpm

Alueen Vikaköngäs lupa tästä

Kalastuslupamyyjät muille vesialueille paikkakunnalla Rovaniemi: Hautajärvi, Kemijoki, Kontojärvi, Meltausjoki, Perunkajärvi, Pyhäjärvi, Raudanjoki, Saittajärvi, Valkeajärvi, Vikajoki, 

Mainos alkaa

Mainos loppuu

Tietoa kalastusluvista Rovaniemi

Kalastettaessa useammalla kuin yhdellä vavalla ja vieheellä tai pyydyksillä tarvitaan paikallinen kalastuslupa Rovaniemi. Myöskin virtaavilla vesialueilla ja koskialueilla tarvitaan pääsääntöisesti vesialueen omistajan kalastuslupa. Sivustollamme on listattu paikallisten kalastuslupien myyjien yhteystietoja. Valtion omistamille vesialueille löydätte kalastusluvat täällä  eräluvat.fi.

Kalastuslupamyyjän osoitetta klikkaamalla näette myyjän sijainnin kartalla. Puhelinnumeroa klikkaamalla voitte soittaa myyjälle saadaksenne tarkempia tietoja kalastusalueesta ja kalastuslupien saatavuudesta. Yhteystiedoista löytyy myös linkki myyjän kotisivuille tai facebook-sivuille josta löydätte esimerkiksi aukioloajat.

Mikäli kalastuslupamyyjän tiedot ovat muuttuneet, uudet tiedot voitte ilmoittaa kalastuslupamyyjän tietojen alta löytyvästä linkistä ilmoituslomakkeeseen.

Uudesta kalastuslupamyyjästä voitte ilmoittaa  tästä.
Jaa linkki:

Mainos alkaa

Mainos loppuu