Mainos alkaa

Mainos loppuu

Kalastusluvat Kitinen, Sodankylä

Paikallisten kalastuslupamyyjien yhteystiedot vesialueelle Kitinen paikkakunnalla Sodankylä.

Myyjä
| Osakaskunta
| Valtion alue

Neste Sodankylä

Lompolontie 2, Sodankylä

0400 208118 pvm/mpm

Kotisivut

Kalastuslupamyyjät muille vesialueille paikkakunnalla Sodankylä: Ahvenlampi, Luttojoki-Suomujoki, Raudanjoki, Urho Kekkosen kansallispuisto, 

Mainos alkaa

Mainos loppuu

Tietoa kalastusluvista Sodankylä

Kalastettaessa useammalla kuin yhdellä vavalla ja vieheellä tai pyydyksillä tarvitaan paikallinen kalastuslupa Sodankylä. Myöskin virtaavilla vesialueilla ja koskialueilla tarvitaan pääsääntöisesti vesialueen omistajan kalastuslupa. Sivustollamme on listattu paikallisten kalastuslupien myyjien yhteystietoja. Valtion omistamille vesialueille löydätte kalastusluvat täällä  eräluvat.fi.

Kalastuslupamyyjän osoitetta klikkaamalla näette myyjän sijainnin kartalla. Puhelinnumeroa klikkaamalla voitte soittaa myyjälle saadaksenne tarkempia tietoja kalastusalueesta ja kalastuslupien saatavuudesta. Yhteystiedoista löytyy myös linkki myyjän kotisivuille tai facebook-sivuille josta löydätte esimerkiksi aukioloajat.

Mikäli kalastuslupamyyjän tiedot ovat muuttuneet, uudet tiedot voitte ilmoittaa kalastuslupamyyjän tietojen alta löytyvästä linkistä ilmoituslomakkeeseen.

Uudesta kalastuslupamyyjästä voitte ilmoittaa  tästä.
Jaa linkki:

Mainos alkaa

Mainos loppuu