Mainos alkaa

Mainos loppuu

Kalastusluvat Sääksjärvi, Tampere

Paikallisten kalastuslupamyyjien yhteystiedot vesialueelle Sääksjärvi paikkakunnalla Tampere.

Myyjä
| Osakaskunta
| Valtion alue

Nippon Verkko Oy

Harjuntausta 1, Tampere

010 423 3400 pvm/mpm

Kotisivut

Kalastuslupamyyjät muille vesialueille paikkakunnalla Tampere: Halimasjärvi, Kaukajärvi, Näsijärvi, Pahalampi, Pulesjärvi, Pyhäjärvi, Tammerkoski, Tohloppi, Valkeajärvi, 

Mainos alkaa

Mainos loppuu

Tietoa kalastusluvista Tampere

Kalastettaessa useammalla kuin yhdellä vavalla ja vieheellä tai pyydyksillä tarvitaan paikallinen kalastuslupa Tampere. Myöskin virtaavilla vesialueilla ja koskialueilla tarvitaan pääsääntöisesti vesialueen omistajan kalastuslupa. Sivustollamme on listattu paikallisten kalastuslupien myyjien yhteystietoja. Valtion omistamille vesialueille löydätte kalastusluvat täällä  eräluvat.fi.

Kalastuslupamyyjän osoitetta klikkaamalla näette myyjän sijainnin kartalla. Puhelinnumeroa klikkaamalla voitte soittaa myyjälle saadaksenne tarkempia tietoja kalastusalueesta ja kalastuslupien saatavuudesta. Yhteystiedoista löytyy myös linkki myyjän kotisivuille tai facebook-sivuille josta löydätte esimerkiksi aukioloajat.

Mikäli kalastuslupamyyjän tiedot ovat muuttuneet, uudet tiedot voitte ilmoittaa kalastuslupamyyjän tietojen alta löytyvästä linkistä ilmoituslomakkeeseen.

Uudesta kalastuslupamyyjästä voitte ilmoittaa  tästä.
Jaa linkki:

Mainos alkaa

Mainos loppuu